Пошукова форма

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 12-ий)

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 12-ий)
02.05.2013, 11:53

   Начебто для обгрунтування своїх нововведень, а насправді для запудрювання мізків та  виправдання своїх фінансових планів залучають найрейтинговіші ЗМІ; використовують наболіле: балачки про аварійність, дитячу смертність на дорогах тощо. Та чи треба піддаватись сантиментам телерепортерів, що сльозу прошибають? Мабуть, не завжди. Справжня мета тих, смакуючих чуже горе шоу може бути спрямована не на поліпшення вашої безпеки.
  Безумовно, інформаційна підтримка реформ потрібна. Але тоді, коли ті реформи спрямовані на поліпшення добробуту народу (його безпеки, здоров"я тощо). А чи отримали ми очікуване від обговорюваних "по факту" реформ?
  Сьогодні лише повний тлумак не розуміє, що введення нових "категорій" транспортних засобів не стимулює у населення України прагнення вивчати Правила дорожнього руху. Після такого нововведення рівень знань з безпечної поведінки на дорогах не піднявся. А скоріш навпаки. Зате прибутки автошкіл збільшились. А вони не державні - усі автошколи тепер у приватній власності. Порядні люди з міносвіти подейкують, що лише по "реформуванню" порядку отримання категорій те збільшення прибутків... у декілька разів. Лише уявіть собі масштаб "реформи"! І то, як кажуть в Одесі, "на ровном мєстє".
  Ось де справжні мотиви "реформування" Правил дорожнього руху. Певно, є зацікавлені у такому законо- і нормотворенні? У цьому зв"язку напрошується запитання: "Шановні демократи", чого ж ви тих цифр не оприлюднюєте на білбордах? Чи вам щось заважає поставити крапки над "і"? А може теж сподіваєтесь на ласий шматочок після вдалих виборів?

 

      Продовження тут  >>>

 

Коментарі

Ваш коментар