Пошукова форма

Самоучитель їзди на автомобілі - 4

Самоучитель їзди на автомобілі - 4
03.04.2013, 23:20

     Отож, виберіть закритий майданчик або абсолютно безлюдне місце з твердим покриттям (покинута територія проданого на металобрухт заводу, молочно-товарної ферми, тракторного стану тощо). Можете використати польову дорогу або щось аналогічне в безлюдному, з гарною оглядовістю місці.
    Не втрачайте надії на успіх і тоді, коли Ваш батько не має бажання або не любить читати. Це теж не повинно стати перепоною для Вашого навчання. Головне, щоб сам учень уважно все прочитав та з усіма викладеними у блозі рекомендаціями уважно розібрався. Батько чи інша особа з досвідом водіння необхідна лише для того, щоб своєчасно сказати вам: "...(повний текст доступний лише для моїх учнів)". Таку людину поруч необхідно мати в якості додаткових вух та очей. Ви дуже швидко переконаєтесь, що Ваших органів зору та слуху на перших заняттях буде катастрофічно не вистачати. Тому на деякий час задіємо татові, мамині або іншої особи з досвідом водіння.
    Завдячуючи цій методі, у Вас швидко розвинеться самостійність за кермом. Необхідно з перших уроків зрозуміти і відчути СВОЮ відповідальність за кожну свою дію. Даний спосіб навчання базується на переконанні, що учень повинен самостійно оцінювати свої успіхи та невдачі і своєчасно аналізувати свої помилки. Цей спосіб навчання РЕАЛЬНО дає можливість учневі це робити, бо ніхто не "вижимає" замість нього педалі. ПОВНА САМОСТІЙНІСТЬ З ПЕРШИХ ХВИЛИН НАВЧАННЯ.

   

        Читати далі  >>>

Коментарі

Ваш коментар