Пошукова форма

Про зміни до правил "української риболовлі".

Про зміни до правил "української риболовлі".
15.04.2013, 13:05

  Відсьогодні (15 квітня 2013 року) на українських дорогах "вводяться в дію змінені правила дорожнього руху". Екрани телевізорів, титульні сторінки, передовиці... Усе задіяно для пропаганди неіснуючої події.
  Можливо, Ви належите до тих, кому не зрозумілі мої рядки? Нічого-нічого! За декілька секунд усе проясниться. Вигляньте у вікно. Якщо ви серед міського трафіку, озирніться. Бачите? Усе, як було - так і є. Як рухались автомобілі з правого боку проїзної частини, так і рухаються. Як ходили пішоходи по тротуарах, так і ходять. Ви кажете "щось там змінилось..."? Про те, що саме змінилось, у вас іще  буде нагода прочитати. А зараз нагадаю, що НЕ змінилось і, судячи з таких "нововведень", роблю висновок: певно, іще не скоро зміниться.
  Нажаль, не змінюються у бік зменшення кількість недопустимих "відхилень" від Правил дорожнього руху. Хіба з першого січня 2012 року поменшало випадків непрогнозованої поведінки деякої частини учасників дорожнього руху? А може покращився контроль за діями посадових осіб, причетних до організації дорожнього руху? Чи може став доступним для обговорення нагально необхідний процес поліпшення нашої з вами безпеки на дорогах? Яка ж мета так широко розрекламованих "змін"?
22-го лютого 2012 року незалежний експерт виклав на папері свої думки про так звану "реформу ПДР-2012 року". Однак, його ж скромність ту публікацію стримала.
Її автор натякає, що інколи буває краще, коли "інтерну" своєчасно сказати "допобачення". Читач може зробити і прямий висновок: "З нього лікаря не вийде ніколи." І все ж про "вдалість і спроможність" висновки робити вам.
  Наша справа полягає лиш у тому, щоб виправити помилку і опублікувати цікавий матеріал про справжні (на думку автора) мотиви-рушії "українських реформ на дорогах". Виявляється: річне запізнення не вплинуло на його актуальність.

 

  Актуальний матеріал читати тут   >>>

Коментарі

Ваш коментар