Пошукова форма

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 4-ий)

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 4-ий)
22.04.2013, 13:18

   Нова редакція Правил дорожнього руху наштовхує на думку, що саме на відповідальних постах, які причетні до законотворення та впровадження тих законів в дію завелось таке "бовтало", яке в каламутній воді організації дорожнього руху України допомагає комусь ловити рибу. Кому допомагають - відомо усім водіям і не тільки. Бо вже давно дитячі уподобання в виборі професії перейшли від пожежників, космонавтів і, навіть, рекетирів ( у 90-х роках минулого сторіччя) і стабільно тримаються на темі "ДАІшники". А от хто є тим "бовталом"?
   Теж не важко розібратись. Було б бажання і знайдеться кому. У нас стільки антикорупційних організацій, установ, комітетів... і всі бавляться у боротьбу з тією непереможною заразою, всі хизуються своїми звинувачувальними промовами з погрозами в бік якоїсь, начебто одягненої в шапку-невидимку, корупції: "Якби ж ми її налапали - ми б її взяли за глотку, а так... шукаємо, боремось. Дайте нам ресурси, штати, можливості і тоді...". У своїх "геніальних" заходах на поточний рік,.. п"ять... активно та завзято відображають свої серйозні наміри "дати по зубах" цій ..."кому война, а кому мать родна". Від ваших гучних промов та обіцянок вже "шапка горить", панове за...(вибачте) обранці!
   Час пройшов, повноваження скінчились. Ну, та й грець з ними! Головне ж - квартира у столиці залишилась. Що і треба було... отримати. А що йому до горя родичів тих людей, що в кількості мешканців райцентру щорічно гинуть на дорогах України ? Що йому до тих родин, які поповнюються каліками? Щорічно їх кількість зіставляється з чисельністю населення невеликого обласного центру. В думках такого "обранця" чи посадовця лише одне: "Сам дурак". Певно,  таке чиновницьке ставлення до людей у нашій країні (як ніде в Европі) і породжує створення нових та іще новіших комітетів та асоціацій. Одні борються, а інші цинічно контролюють їхню боротьбу... Всі впріли, а віз на місці.

   

      Продовження тут  >>>

Коментарі

Ваш коментар