Пошукова форма

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 2-ий)

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 2-ий)
17.04.2013, 13:22

 Зкуповуючись в одному з передноворічно оздоблених супермаркетів, я придбав книжечку з "Новими" (так стверджувала у грудні 2011 року реклама на палітурці) Правилами дорожнього руху. На той час різдвяні приготування та поздоровлення були більш нагальними, тому деякий час яскраво розфарбована брошура залишалась без уваги. Але... Ось пройшли всі святки, люди увійшли в звичний трудовий ритм. А в ньому обов"язково має бути місце для дозвілля. Люди різні, тож і по-різному організовують його. Крім інших розваг я отримую задоволення від читання будь-якої технічної літератури, а надто пов"язаної з автотранспортом та безпекою на ньому. Тому у великій спокусі взяв до рук гарно оформлену книженцію. Та очікуваного задоволення від прочитаного... Коротко кажучи, ефект від прочитаних нововведень такий: "Чем дальше в лес, тем больше дров!" Чим більше дослухався до змісту фраз у знайдених цікавих для мене статтях, тим більший подив викликало в мене прочитане.
   Аби ж тільки... Моє здивування поступово перейшло в обурення: невже на Україні немає фахівців для справжнього удосконалення ПДР ? Навіщо переводити час та державні гроші? Навіщо та показуха ? Наче хтось кічиться тим перманентним процесом. То придумають знак з "кравчучкою" (відомий ручний візок часів Леоніда Кравчука, з яким наші співвітчизниці курсували до Росії та деінде, рятуючи свої сім"ї від голоду); то змусять мотоциклістів та деяких інших водіїв транспортних засобів завидна вмикати світло фар (1993-4 рр.) Були й інші недолугі нововведення. Розряджування та передчасний вихід з ладу мотоциклетного акумулятора - це саме безневинне та некривдне, до чого призводить законотворчість реформаторів-міліціонерів. Мені здається... Ні, ознайомившись з черговою авантюрною спробою реформування стану безпеки на автошляхах України, я переконаний: легше доярці запустити у космос корову, ніж міліціонеру вдосконалювати Правила дорожнього руху!
   В подібних випадках у багатьох з нас виникає запитання: "До яких пір українці мають спостерігати відому анекдотичну циклічність, коли недолугий персонаж багаторазово наступає на ті ж самі граблі?" Мені так незручно підказувати мужам на повному державному утриманні - куди вже нам з принизливими допомогами по безробіттю... Але все ж, перепрошую за зухвалість, може дехто (не будемо вслух називати) не перед тим, ким належало б, поставив непосильну для його інтелекту задачу? Панове, "кожному - своє!"     

 

      Продовження тут  >>>

Коментарі

Ваш коментар