Пошукова форма

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 17-ий)

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 17-ий)
10.05.2013, 00:46

    А тим часом, залишимо відсутність загально-доступної державної програми навчання дітей за державний кошт (будемо реалістами - вона іще тривалий час залишатиметься мрією українських дітей та батьків) і продовжимо розмову про тих, хто не має можливості отримати необхідні знання з безпечної поведінки на дорозі з огляду на:
   1) низьку платоспроможність населення (вже згадувалось);
  2) значну віддаленість від автошкіл більшої частини сільського населення.
  Перша причина призводить до численних випадків керування транспортними засобами без посвідчення водія взагалі. Тобто, не володіючи безпечними прийомами водіння та без елементарних знань з Правил та безпечної поведінки, люди виїжджають на дорогу і "не відають, що коють".
   Друга ж спонукає велику частину населення, мотивуючи свій вчинок браком часу і відсутністю необхідного (наприклад, вечірнього) транспорт- ного сполучення з райцентром, шукати корупційний шлях отримання дозволу на керування транспортним засобом.
   Є й інші причини виникнення злочинного попиту на послуги корупціонерів-"автодобродіїв". Як правило - їх не можна систематизувати - вони знаходяться поза межею здорового глузду і не піддаються логічній мотивації. Їх швидше можна віднести до спровокованих певними психічними розладами. Можливо, це манія величі або якоїсь надуманої переваги над іншими громадянами (за національними, релігійними чи іншими ознаками)? Без відповідних медичних знань мені важко судити про це. Проте, як інформують психологи-криміналісти, злочинець завжди намагається вигадати якесь виправдання своїм неправомірним діям. Тому застерігаю будь-кого з читачів від таких думок. У свідомості здорової людини не повинно бути ніяких надуманих мотивів для незаконного отримання водійського посвідчення. Нажаль, ми іще не наблизились до такого стану розвинутості суспільства, в якому людина, що "купила" водійське посвідчення, в очах громадян асоціюється з мавпою, що бавиться гранатою РГД-5.

 

    Продовження тут   >>>

 

Коментарі

Ваш коментар