Пошукова форма

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 16-ий)

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 16-ий)
07.05.2013, 15:31

...Це тема іншої розмови. Сподіваюсь на подальше її обговорення з вами також. Проте, додам до попереднього. У нас так ведеться: посилаючись на недоречності (ментальність і таке інше) не враховують  деякі "другорядні фактори" (на думку розробників різних урядових програм). Такого роду очільники-невдахи частенько називають їх "підводним камінням". Так називають усе те, що вони не врахували (читай: "про що забули" або "чого самі недокумекали" ). Можливо й зумисно. А не враховують такі "незначні речі" як... наприклад, платоспроможність населення...
  Будучи прихильником радикальних змін в автоосвіті, схиляюсь до включення предмету "безпека дорожнього руху" у перелік обов"язкових шкільних дисциплін. Для цього, зрозуміло, виникає потреба у відповідному державному фінансуванні. Ну, та нічого. Зменшимо кількість закордонних поїздок на відпочинок... Чи той... пробачте... "відряджень для обміну досвідом".
  Стан свідомості учасників дорожнього руху та кількість постраждалих у ДТП підштовхує нас до невідкладного створення програми дитячого навчання керуванню легковим автомобілем з унеможливленням видачі Атестата про середню освіту без Тимчасового посвідчення водія. Але ця програма у наших реформаторів освіти не те що "не на часі", але і в омріяній перспективі про неї "ні слуху, ні духу". Нею ніхто, навіть, іще не бавився ("по-модньому" кажучи, не піарився). Сподіваюсь, прочитавши ці рядки, хтось обов"язково занотує викладені мною тези у своїй політичній програмі до наступних виборів.

 

      Продовження тут   >>>

 

Коментарі

Ваш коментар