Пошукова форма

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 15-ий)

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 15-ий)
05.05.2013, 02:03

    Я вже згадував, що у нас полюбляють кивати на Европу. А й дійсно, кивнемо: чому б і в Україні не запровадити західний досвід з видачею тимчасових посвідчень? Пробачте, я "не в темі", забув - тут не пахне грішми. Така Европа чи Америка їм не підходить.
  Поінформую необізнаних. За такої схеми підготовки постійне посвідчення водій отримує не відразу після закінчення автошколи, а через деякий час, набувши певного досвіду під наглядом досвідченого водія. Бажано, з числа близьких людей: наприклад, батька... Давно відомо, що згадані особи в силу певних психо-соціальних факторів зможуть краще передати свій життєвий, у тому числі, досвід безаварійного водіння автомобіля. І таким чином сприятимуть більш швидкому формуванню правильних навиків керування транспортним засобом і безпечній поведінці майбутнього (молодого) водія на дорозі.
  Передбачаю, що людина зі здоровим глуздом зробить справедливе зауваження про доцільність дозволу здійснювати таке навчання усім без винятку батькам. Погоджуюсь. Адже більшість батьків в нашій країні не є водіями взагалі або мають дуже незначний досвід за кермом. Про них мова не йдеться.
   Це правило може і повинне поширюватись лише на тих, хто має великий досвід керування транспортним засобом. Досвід цей (читач погодиться зі мною) повинен бути безаварійним. Принаймні, має бути унеможливлено передачу негативного досвіду злісних порушників Правил дорожнього руху. Ну, а люди з неадекватною поведінкою, яких ми майже щодня зустрічаємо на автошляхах України не повинні... не тільки передавати власний "досвід", але й не можливим має стати їх допуск до керування транспортними засобами взагалі.

 

   Продовження тут   >>>

Коментарі

Ваш коментар