Пошукова форма

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 11-ий)

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 11-ий)
01.05.2013, 23:29

   Що ж до простого люду, то їм найобразливішим є те, що маючи вже до того категорію "В", їх змушують платити нібито за навчання ще й на категорію "А1" чи "А". Та ще й окремо платіть за кожну категорію бо, маючи категорію "А", не поїдеш вже  мопедом і навпаки. Ото вже реформа... власних кишень!
  І всі свідомі того, що навчання водінню двоколісним транспортним засобом - це взагалі фікція. Такому ніхто не навчить. Бо, якщо ти їздиш велосипедом, то в тій чи іншій мірі зможеш практично самостійно освоїти і мотоцикл. Він не піддається лише людям з проблемами вестибюлярного апарату. То ж людина, яка вже спробувала утримувати рівновагу та їхати на будь-якому двоколісному транспортному засобі, йде до автошколи і купує свідоцтво або довідку про "отриману освіту". Люди платять гроші... ні за що - за шматочок картону з печаткою автошколи. Просто за право пересуватись на колесах і спробу полегшити навантаження на свої ноги.
  Варто додати: це далеко не найбагатші люди. Багаті, як відомо, на мопедах не їздять. Зайвих грошей у цього прошарку суспільства немає. А ні за що забрати у бідної людини місячну заробітну платню і не страждати сумлінням - це треба мати надто залізні нерви. Чи можна одночасно вірити у Бога і чинити таке?.. Чи мо" знову атеїсти завелися?..

 

    Продовження тут   >>>

 

Коментарі

Ваш коментар