Пошукова форма

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 10-ий)

Невдалий АВТО менедж МЕНТ (секрет 10-ий)
30.04.2013, 12:05

  Але ж так не вчинили. Чому? Аргументують якимись ніби-то вимогами Евросоюзу, Віденської конвенції... Чому ж тоді не виконуєте вимогу тих же авторитетів щодо терміну дії посвідчення водія? Встановили термін дії посвідчення водія, як можливий термін на аренду землі (50 років). Відповідь проста, як дрова: бо такі гроші, як за продаж свідоцтв та посвідчень на дорозі не валяються.
  А про Віденську конвенцію, панове, не згадуйте. Складається враження, що для деяких державних чиновників (без зірок та з ними) є така сама потреба у ній, як для українського вепра в екзотичних південних фруктах. Йому також байдуже чому згубився у реформою понівечених Правилах один кіловат потужності електродвигуна між визначеннями у термінах "механічний транспортний засіб" (3 кВт) та "мопед" (4 кВт). Може тоді народ уникне зайвих термінів у Правилах, коли наше законодавство змусить кандидатів на "теплі місця" оприлюднювати перед народом свої шкільні атестати?
  Тим часом, попри неодноразові вимоги західних сусідів, в нашій країні не введені европейські терміни переатестації водіїв. Хоча вимоги часу (продиктовані епідемією аварійності на дорогах України) у поєднанні зі здоровим глуздом мали б змусити "слуг народу" діяти відповідно до обставин і більш жорстко обмежити терміни дії водійських посвідчень, навіть, порівняно з Евросоюзом. Всі розуміють: нинішній термін дії (50 років) - це довічно. Тому й не хочеться вчити Правила, коли простіше їх купувати. Раз і назавжди. 
  Вимога ж по введенню нових категорій на руку лише корупціонерам. То не вчились на категорію "А", тепер ще й на категорію "А1" не будуть вчитись. Для скнари пов"язаного з прибутковим бізнесом під назвою "автошкола" то не є суттєвим. Головне для нього: аби сплачували за кожну "категорію" окремо та справно. Так що... перспектива поліпшення безпеки руху від таких реформ оманлива, а от неоподаткований дохід корупціонера збільшився суттєво.

 

     Продовження тут   >>>

Коментарі

Ваш коментар