Пошукова форма

Інвестуйте в Експериментальну автошколу !

Інвестуйте в Експериментальну автошколу !
18.07.2014, 14:04

    За такі інвестиції не буде соромно ні Вам, ні Вашим онукам!

   Шановні співвітчизники! Адміністрація сайту звертається до Вас з проханням відгукнутись на заклик про фінансову допомогу у створенні Експериментальної автошколи.

   Одним з ентузіастів у справі реформування системи підготовки водіїв і "безкровної" ліквідації існуючої корумпованої схеми видачі водійських посвідчень з власної ініціативи створюється автошкола, в якій стане неможливим продаж свідоцтв недоученим претендентам у водії. 
   Водії, що закінчуватимуть новостворену автошколу ніколи не будуть скоювати ДТП,  здійснюючи недозволені виїзди на зустрічну смугу чи тротуар; вони ніколи не припаркують свій автомобіль на трамвайних коліях, газонах чи під ворітьми вашого гаража.
   Моя мрія: не лише навчати дітей (безпечній поведінці в межах автомобільної дороги; безпечним прийомам керування автомобілем та іншими транспортними засобами), але й рекомендувати для впровадження  іншим автошколам, накопичені за багато років та відшліфовані своїм та досвідом декількох поколінь, передові методи навчання.
   Крім того, прагну навчати дітей та дорослих, здійснюючи освітні послуги безкоштовно.
   Хочу не тільки по-новому навчати, але й намагатимусь впливати на зміну українських законодавства та нормативної бази, що мали б регулювати якість підготовки водіїв, а натомість призводять до проявів корупції у сфері первинної автоосвіти і, як наслідок, негативно впливають на стан безпеки дорожнього руху.
 
   Бажаючим обговорити форми і способи участі у новому освітньому проекті пропоную зв"язок через КОМУТАТОР сайту.

   Для різних фінансових можливостей запропоную різні форми участі у моїй Програмі покращення Вашої безпеки на дорозі.

Коментарі

Ваш коментар