Пошукова форма

Самоучитель їзди на автомобілі - 1

Самоучитель їзди на автомобілі - 1
29.03.2013, 20:05

    У цьому розділі я намагатимусь допомагати тим, хто через велику віддаленність від автошкіл або іншу незручність позбавлений можливості отримати початкові навики з водіння легкового автомобіля. Можливо для вас занадто дорогими є уроки в автошколах? Тоді Ви також звернулись за вірною адресою.
    Пропонований курс дасть Вам змогу суттєво зменшити витрати пов"язані з автошколою. Адже, розумнішим з точки зору раціонального використання оплачених в автошколі годин навчання буде використання їх не для початкового курсу водіння, а для опанування себе в умовах міського інтенсивного транспортного потоку. Але без належного засвоєння вправ початкового курсу та виходу з характерного для більшості учнів на початку навчання за кермом психо-емоційного стану не варто переходити до найвідповідальнішого (з погляду на вашу безпеку) етапу навчання.  
    Деякі молоді інструктори помилково намагаються застосувати старий сибірський метод: "Головой в прорубь... Выжил - значит наш человек". Той спосіб у даній ситуації не вартий уваги. Та і якось дикувато виглядають на сучасному етапі розвитку цивілізації спроби надмірних психологічних навантажень. Маю на увазі передчасний виїзд з учнем на дорогу з щільним трафіком. Такого роду інтенсифікація процесу практичного навчання водінню не дає ніяких позитивних результатів, а найменше з очікуваних негативних післястресових наслідків такого способу навчання майбутніх керманичів - мокра сідушка під ученицею.
     Наведена у даному розділі метода навчання є практично безстресовою. Тож, підходить кожному і може бути взята на озброєння батьками не тільки мужніх і стійких до хвилювань хлопців, але й тими, у чиїх діток в різні боки стирчать кіски, а за будь-якої невдачі винним є особа чоловічої статі, яка знаходиться найближче до власниці згаданих кісок та надто солоних слізок.
    

     Читати далі  >>>

Коментарі

Ваш коментар