Пошукова форма

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
01.03.2013, 15:10

    Знову десь береться хвилювання. Джерело його походження невідоме. Так у багатьох буває, хто починає нову справу. Піддаєш сумніву свої та чужі ідеї, зважуєш усі "за" та "проти"; намагаєшся дати відповіді на різні запитання, поставлені оточуючими... Бо прокладати новий слід завжди важче, ніж рухатись по натоптаному.
  Чи під силу тобі ця справа? Чи буде результат твоєї праці комусь цікавий? Чи стануть твої знання суспільно-корисними? І нарешті,.. а навіщо мені усе це потрібно?.. Виникає безліч простих і складних запитань. Не на всі з них можна відповісти? А якщо і можна, то  не завжди однозначно.
  Попри все іще існують такі поняття, як гідність, громадський обов"язок та патріотизм, врешті-решт. Вони у цьому житті іще здатні пояснити багато речей.
  І все ж таки запитання бувають дуже цікавими. Інколи для грунтовної відповіді на них треба підготуватись: необхідно почитати нову літературу, журнали тощо. Деякі ж запитання трохи банальні, прості, а інколи і зовсім наївні. Можливо декому з фахівців і відповідати на них не цікаво. Та все ж треба комусь. АВТОКУРС робитиме це з великим задоволенням. Адже головна задача нашого веб-сайту - це просвіта. Тобто надання інформації (знань) тим, хто цього потребує. Як на мене, найперспективніша аудиторія - це діти та юнацтво. Саме вони найбільше потребують корисних знань. А іще наш сайт буде пропагувати... Так, саме "пропагувати" безпеку на вулицях та автошляхах. І тому маю сподівання, що доросла та повністю самостійна публіка буде також з нами.
  "АВТОКУРС" для всіх, хто не словами, а рішучими справами дбає про безпеку на українських автомобільних дорогах. Для того пустих самостверджувальних балачок не достатньо. Залишимо розмови накшталт "я самий крутий водій бо у мене найкрутіша тачка" для молодих "півників" на сільській дискотеці. Усім відомо чого варті такого роду балачки половини людства з Y-хромосомою.
  А в дійсності, для досягнення певних висот у будь-якій справі треба по-справжньому навчатись. І чим довше будете вчитись, тим кращими фахівцями станете. Це істина, яку навряд чи хтось зі здоровим глуздом стане спростовувати. У професії ж водія згадана аксіома проявляється особливим чином. Без певного рівня майстерності керувати засобом підвищеної небезпеки - таким є за визначенням автомобіль - справа, м"яко кажучи, безперспективна. На мою думку, нашому суспільству іще доведеться навчитись більш відповідальному ставленню до праці водія, а можливо і винятковій (порівняно з іншими робітничими професіями) повазі.
  Судіть самі. Саме від майстерності водія (автобуса, тролейбуса, таксі і навіть безглуздо "припаркованого" на трамвайних коліях "Каєна") залежить чи доживете ви до старості і, взагалі, чи побачитесь ви сьогодні увечорі вдома зі своїми рідними та близькими? Чи все буде гаразд з вашим здоров"ям після того, як вийдете зі свого зручного помешкання і потрапите у вихор сучасного урбанізованого світу?
  Маю надію, шановний читаче, що у Вашому житті все складеться добре. Сподіваюсь, Ви належите до тих, хто прагне самовдосконалення, збільшення обсягу і підвищення якісного рівня своїх теоретичних знань; у тому числі, знань які стосуються галузі автотранспорту взагалі та безпеки дорожнього руху зокрема. Відчуваю, що ви вже палаєте бажанням отримати ПРАВИЛЬНІ практичні навики та вміння для безпечного користування сучасними транспортними засобами або ж готові вдосконалювати свою водійську майстерність.
  Знайте: хто б Ви не були, наш сайт для Вас -  альтернативний автовчитель і щирий автопомічник.
  Може ці рядки читає малий непосидючий хлопчисько, якого доля разом з батьками закинула до Італії?  А може...тендітна і, можливо, нерішуча дівчина в далекому від цивілізації, але дуже живописному селі на Волині? А може Ви вже на пенсії і ніяк не наважитесь перейти від маршрутки або "автопослуг" зятя до повної дачної самостійності?..
  У будь-якому випадку, ми разом з Вами і щиро прагнемо допомогти Вам оволодіти навиками керування автомобілем. Пишіть нам! Задавайте запитання, які Вас хвилюють. Окреслюйте проблеми, які Ви не можете вирішити самостійно. "АВТОКУРС" буде давати на них відповіді, надасть рекомендації та порадить. З АВТОКУРСом Ви отримаєте необхідні знання та удосконалите свої водійські навики. Сподіваюсь на творчу співпрацю та розуміння спільної мети. Отже, приєднуйтесь, шановний кандидате у водії !

 

Коментарі

Ваш коментар